En satt dansk, en något mindre satt dansk och en förstående Hans...

image27image26image25

Ja, nu blev det kanske så ändå. Sverige vann med siffrorna tre mot noll och Sverige vinner terräng i den annars så svåra grupp F. Men, matchen slutade väl 3-3 och Sverige tilldömdes väl straff. Vad hände egentligen sen?

Jag skall försöka bena ut detta: En satt dansk med alltför många Tuborg innanför västen löper in och måttar slag mot den tyske domaren (han träffade lite va?). Detta efter att en något mindre satt dansk - Mr Poulsen - inte bara måttat ett slag mot en - om året varit 1611 - dansk utan även hittat solar plexus på nämnde.

Glöm inte detta: Satt dansk nummer 1 går på fotboll och har laddat hela dagen med ett 20-tal öl. Moget! Han hoppar in efter det att han trott att satt dansk 2 inte gjort vad han gjort mot 1611-dansken och att domaren visst skall få veta om detta. Han gör ett otroligt övertramp och han kommer att få lida för detta. Straff kommer att utlysas. Av media, av folket, av domstol. Men; satt dansk 2 H A R också gjort något som han inte S K A L L göra. Han har slagit 1611-dansken i magen. I en match där danskarna hämtat upp ett 0-3 underläge. Oförsvarligt! I TV 4 sitter en Hans och försvarar satt dansk 2 eftersom han har pratat med nämnde under dagen och han säger att han ångrar sig. Hans är så stolt och pratar vitt och brett om att han känner en världsspelare. Han hade troligtvis försvarat denne mot ett seriemord på plan eftersom han "behövs i alla lag". Bull!! En sån som satt dansk 2 behövs bara av en mamma och av en och annan Hans kanske. Men inte av fotbollen. Han måste få ett hårt straff. Han skall stängas av från fotbollen och i framtiden får han bara spela i ett lag som tränas av en viss Hans. Det har han gjort sig förtjänt av... 

Fotnot: egentligen skall vi alltså inte bry oss om denna "skandal". Det är Danmarks sak. Lönnfet dansk 1, Lönnfet dansk 2, 1611-dansken och FCK-tränaren har en sak gemensamt: Smörrebröd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0